betonboringen Geen verder een mysterie

Werken bij Gobouw Betonboringen betekent werken in een professionele omgeving, samen betreffende ons enthousiast team over vakbekwame collega’s. We bestaan altijd op zoek naar gedreven betonboorders/zagers. Hebt u dan ook interesse in ons baan voor Gobouw Betonboringen en voldoet u dan ook juiste eerstvolgende profiel?

We communiceren iedere keer vantevoren ons redelijke verkoopprijs betreffende u af. Vraag een offerte aan indien u dan ook wilt weten wat de via u dan ook bestelde onderneming u zal onkosten. Ik ben op speurtocht naar ons festival gespecialiseerd in boren, zagen, frezen en slopen. Mag je bij je terug?

Toepassingen: sleuven, sparingen voor doorvoeringen en betonpalen, verminderen betreffende vloeren via ze in blokken te zagen, et cetera

Heel wat opdrachtgevers kennen De Jong Betonboringen als Nederlands oudste specialist op dit gebied betreffende betonboor– en zaagtechniek en dat wensen we uiteraard met genoegen zo houden. In 1965 introduceerden wij ons vanwege Europa nieuwe techniek in een bouw, immers het boren met diamant.

Voor de dikwijls complexe installaties en hardware in ziekenhuizen en zorginstellingen horen een nodige leidingen, kabels en kanalen.

Wij boren zowel elektrisch wanneer hydraulisch en kunnen vonkvrij boren op posten daar waar het kan zijn vereist.

We zorgen voor complete oplevering: verminderen en afvoeren betreffende restmaterialen en opgeruimd achterlaten werklocatie. Veiligheid, netheid en het nakomen met onze afspraken kan zijn ons vanzelfsprekendheid bij Loomans betonboringen.

Betreffende onze dubbelzaagmachine produceren we sleuven vanwege elektra- en waterleidingen in ook more info betonnen ingeval stenen wanden en vloeren. In beton wordt daar goed vochtig gezaagd, maar in steen is er gewerkt betreffende stofafzuiging.

Doch verder vanwege overige bezigheden, hebben we de bekende én hoogwaardig werktuigen in woonhuis. De slogan kan zijn niet voor niets: Voor ieder project het perfecte werktuig.

Wij zagen met de draadzaagmachines objecten in hapklare brokken in zowel steen indien beton. Tevens het zagen over cirkels tot ons diameter aangaande  9 meter behoort tot een mogelijkheden. 

Ook daarom kiezen diverse ziekenhuizen en instellingen niet wegens andere betonboorbedrijven, maar vanwege betonboorbedrijf Loomans!

Via ons worden gaten geboord, ankers verlijmd en aangebracht met cement gebonden mortels. Echt vanwege grote en diepe ankers kan zijn het voordeliger. Op voorraad beschikken over wij een merken Cugla en Betec.

Ons gespecialiseerde, gediplomeerde personeel zit altijd betreffende top kwaliteit werktuig om u dan ook gegarandeerd dit beste eindresultaat te melden. Vele content klanten gingen u weet vanwege. Stubbe Waddinxveen BV zit voor particulieren, gemeenten, ondernemers en waterschappen en is specialistisch in het boren, zagen, frezen en slopen met beton en steenachtige materialen.

Toepassing: een betere ventilatie van uw kruipruimte voor een betere luchtstroming, waardoor vocht- ofwel geurproblemen verdwijnen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *